LET’S INTRODUCE: 4

Maarten Stadhouder en Erol Oztan: Re-Use Materials.

“De eerste weken op C-Mill zijn ons uitstekend bevallen. We zitten in gebouw E, helemaal goed! Re-Use Materials heeft een model ontwikkeld dat slopen en bouwen door middel van circulaire economie middels een database aan elkaar koppelt. Op basis van vraag en aanbod worden ketenpartners bij elkaar gevoegd. Tevens wordt er gewerkt volgens het RUMmodel waarvan het duurzaam sloopprotocol een belangrijk onderdeel uitmaakt.

Immers, wie op voorhand weet welke materialen zich in aankomende sloopprojecten bevinden kan veel efficiënter met het bouw en sloop proces omgaan. Onze visie: gaan voor een zelfvoorzienende regio met hergebruikte materialen. Meer info? Kijk op www.letsrumble.nl of loop gerust een keer bij ons binnen.”

Re-Use Materials: gebouw E.