LET’S INTRODUCE: NIEUW-EKEN GRAFISCH EN INTERIEUR ONTWERP 009

“Wij zijn Karin Eken, grafisch ontwerper en Rob Nieuwenhuizen, meubel- en interieurontwerper, de trotse allereerste huurders van C-Mill. Voor regelmatige bezoekers van het C-Mill restaurant zijn we bekende gezichten, want van die faciliteit maken we vrijwel dagelijks gebruik.”

“Op weg naar het restaurant zien jullie gelijk een aantal ontwerpen van onze hand: de bewegwijzeringszuil en bijbehorende steigerhouten bordjes in gebouw B bijvoorbeeld, een project waarin we mooi onze beide ontwerpdisciplines konden combineren. Ook de grote welkomstdoeken buiten en het visitekaartjesbord bij de entree zijn van onze hand. Wat onze drijfveer was om bewoner te worden van ©-mill? Het leuke contact met medebewoners bij onder andere het koffieapparaat en tijdens de lunch! Dat daar inmiddels ook prettige zakelijke samenwerkingen uitgerold zijn is natuurlijk een extra leuke bijkomstigheid.”

Nieuw-Eken grafisch en interieur ontwerp, gebouw A, unit 13.