Vaatwasser

Beste bewoners,

Graag vragen wij jullie aandacht voor het volgende: de schoonmaaksters doen goed hun best om C-mill, en dus ook de koffiecorner in gebouw B, iedere dag weer netjes te houden. Nu staat er soms een hoop vuile vaat in de weg waardoor zij hun werk niet goed kunnen doen.

Jullie kunnen daar een handje bij helpen! Hoe? Door de vuile vaat niet op het aanrecht te zetten maar direct in de vaatwasser te plaatsen en de vaatwasser aan te zetten als deze vol is. Mochten jullie een volle, schone vaatwasser aantreffen, graag de vaatwasser uitruimen en de vuile vaat weer erin zetten. Het scheelt een heleboel frustraties bij degenen die wel graag een opgeruimd aanrecht zien en iedere keer de (kleine) moeite nemen hun vaat op te ruimen.

‘’Ik weet niet hoe de vaatwasser werkt’’, is geen excuus. Voor vragen staan wij namelijk altijd open en we weten zeker dat je buurman of buurvrouw ook bereid is om een keer te helpen.

Met vriendelijke groet,

©-team