SPREAD THE WORD

Hang de vlaggen buiten, schreeuw het van de daken! Omdat we graag als C’onnector willen fungeren en jullie met relevante leveranciers en/of dienstverleners in contact willen brengen volgt hier ‘kantoornieuws vers van de pers’.

Onlangs hebben we samen met kantoorartikelen.nl gunstige afspraken gemaakt waar jullie als bewoners van ©-mill vanaf heden gebruik van kunnen maken. Niet alleen hebben we een mooi aanbod samengesteld, ook de prijzen zijn aantrekkelijk. Het enige dat jullie hoeven te doen is aanmelden via www.kantoorartikelen.nl/cmagne. Vanaf dan kunnen jullie gebruik maken van ons exclusieve voordeel bij kantoorartikelen.nl!

Natuurlijk gaan wij niet alleen voor de laagste prijs. Ook het deskundig advies en de goede en snelle levering van kantoorartikelen.nl deed ons besluiten om jullie met elkaar te C’onnecten. Meld je dus nu aan via bovenstaande link en profiteer mee!