LET’S INTRODUCE: Riet Brouwer, bureau voor loopbaancoaching:

"Voor degenen onder jullie die me nog niet kennen: Riet Brouwer, bureau voor loopbaancoaching voor bedrijven en particulieren. Sinds augustus 2005 zelfstandig ondernemer, sinds januari 2010, halverwege de ‘looptijd’ van ©-mill, bewoner van dit prachtige bedrijventerrein.”

“Redenen om hier te werken zijn er volop: ©-mill is groen, opgeruimd en mensen zijn er vriendelijk. Waar ik me ook bevind, het woord bezieling komt steeds weer in me boven. Of beter gezegd, dit terrein doet iets met mensen. En het is juist dit gevoel waar ik me prettig bij voel. Neem nu Geerd Simonis: Geerd zal nooit zeggen, ‘ja maar’, maar altijd ‘ja, en’. En ook dat vind ik bijzonder, zijn manier van meedenken met mensen. Dat weet hij prima vast te houden."

Riet Brouwer, bureau voor loopbaancoaching, gebouw A, unit 15.