LET’S INTRODUCE: Advocatenkantoor Voragen:

Richard Voragen:

“Hoewel nieuwe bewoner sinds 1 mei jl. ben ik nog druk met verhuizen. Met een beetje geluk hoop ik binnenkort volledig vanuit ©-mill te kunnen werken.”

“Een hele uitdaging, zeker met de combinatie van het zelfstandig ondernemerschap dat ik op 1 januari jl. na zes jaar loondienst binnen de Heerlense advocatuur ben aangegaan. Boeiender nog is het uitdragen van mijn eigen visie, want ook dat moet binnen de advocatuur mogelijk zijn, vind ik. Het gaat om de inhoud, je hoeft geen marmeren vloeren te hebben om een goede advocaat te zijn. ©-mill is een prima initiatief, ook voor vakgenoten. Niet alleen de omgeving ziet er perfect uit en voel ik me er al aardig thuis, ©-mill werkt drempelverlagend voor mijn cliënten.”

Advocatenkantoor Voragen, gebouw C, unit: 0.01