Vitamine ©-mill

Beste bewoners,

Na een proefperiode van een maand hebben wij besloten geen collectieve fruitvoorziening in te stellen. Tóch willen we de bewoners die wel geïnteresseerd zijn in een dagelijks stuk fruit tegemoet komen. Wilt u weten hoe? Lees dan verder!

De hele maand mei hebben jullie kunnen genieten van het fruit dat beschikbaar was in gebouw A. Na deze proefperiode hebben we enquêtes gehouden waaruit bleek dat het merendeel van de bewoners niet geïnteresseerd was in een collectieve fruitvoorziening. We zullen dan ook geen collectieve fruitvoorziening gaan instellen.

Om de bewoners die wél geïnteresseerd zijn in een dagelijks stuk fruit tegemoet te komen willen we vanaf nu via ons bedrijfsrestaurant toch tegen een vergoeding van € 6,– per kistje fruit gaan leveren.

Hoe werkt het?

Iedereen kan gebruik maken van het aanbod. U dient het iedere vrijdag vóór 12.00 uur aan te geven als u de week erna graag fruit geleverd wilt hebben. Elke week kunt u opnieuw bepalen of u een kistje zult bestellen of niet. Bent u volgende week niet zoveel op kantoor, dan slaat u gewoon een week over. Door het wekelijks aangeven van de behoefte aan fruit voorkomen we dat u ongewenst fruit geleverd krijgt.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven aan het restaurant zal het fruit dinsdag bij u op kantoor worden afgegeven. Wanneer u een week vrij heeft, veel afspraken buiten de deur heeft of om welke reden dan ook niet veel op kantoor bent, bestelt u geen fruit en zit u ook nergens aan vast. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u fruit geleverd krijgt en wanneer niet.

Kosten?

De kosten van een fruitkistje zijn € 6,– per stuk. Het fruitkistje zit iedere week met verschillende soorten fruit gevuld. Afhankelijk van het seizoen en de oogst zal het aanbod steeds wisselen. Heeft u speciale wensen dan kunt u dit natuurlijk ook aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Op de foto ziet u een voorbeeld van een gevuld kistje ter waarde van € 6,–.

Hoeveelheid?

Er zullen ongeveer 12 stuks fruit in een kistje zitten. Afhankelijk van het seizoen en de prijzen van de stukken fruit kan dit aantal variëren, met een minimum aantal van 12 stuks.

Bestellen?

Wel zin in een lekkere portie vitamine ©-mill?

U kunt het fruit bestellen bij ons bedrijfsrestaurant door een e-mail te versturen naar: restaurant@cmill.com! Vrijdags vóór 12 uur besteld, dinsdag op kantoor geleverd!