TO EAT OR NOT TO EAT, THAT’S THE QUESTION 5-6

Waar zouden we zijn zonder ons restaurant? Deze maand in onze rubriek ‘tot eat or not to eat’: ‘smikkel’alfabet.

A: Aardappels, B: Broodjes, C: Champignons, D: Delicious, E: Eigen fabrikaat, F: Feinschmecker, G: Gezond, H: Ham, I: In ieder geval altijd smakelijk J: Ja hoor, dat is waar, K: Knoflook, L: Light, M: Mosterdsoepje, N: Niet te versmaden, O: Omelet, P: Pannini, Q: Quiche, R: Rijstepapje, S: Salades mmmm!, T: Tonijn, U: Uitsmijter van de dag, V: Visschoteltje, altijd gezond, W: Waar zijn Miranda en haar collega’s? X: Xylitolfresh kauwgum, Y: Yoghurt, Z: Zien we jullie snel?

Dan nog even dit: jullie kunnen vanaf 9 uur al terecht voor broodjes, koffie en zuivel. De ‘warme kant’ is daarentegen geopend van 11 tot 13.30 uur. Zin in een ‘after bite?’: haal je frisdrankje, ijs of snoepgoed gerust ’s middags.

Wat de smoothies betreft: succes van ongekende hoogte. En dus blijven ook deze lekkernijen ‘to be continued’.

Wil je een gezonde warme snack, zonder al te veel vet? Wat te denken van panini’s gemaakt op onze contactgrill?

Meer info? mail naar restaurant@c-mill.com of, net zo makkelijk, bel met: 045-5432825!