LET ’S INTRODUCE receptie

Waar zouden we zijn zonder de dames van de receptie? Met altijd weer een hartelijk goedemorgen of welgemeende ontvangst mag dit levende visitekaartje van ©-mill niet aan deze rubriek ontbreken. Hoewel voor velen een bekend gezicht stellen we de dames graag nog een keer aan jullie voor. Let’s introduce…….!

“De meesten van jullie kennen ons al, Miranda, Petra, Belinda en Els. Vanachter de receptie in gebouw A zorgen we niet alleen dat telefoongesprekken snel en professioneel worden aangenomen en afgehandeld, we reserveren op jullie verzoek ook vergaderruimtes, nemen postpakketjes in ontvangst of reiken ze jullie aan en, last but not least, staan we als vraagbaak voor jullie klaar. Zijn er dus vragen, gebouw A, locatie balie is ‘the place to be’.”

“Wat ons werk op ©-mill zo gevarieerd maakt? De vriendelijkheid van iedereen die je hier spreekt of die de balie passeert, de veelzijdigheid aan bedrijven maar ook het feit dat we extra service kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een kopje koffie wanneer mensen even moeten wachten. Alles bij elkaar genomen ervaren we zowel de werkplek als het bedrijventerrein als een bijzonder prettige en diverse omgeving waarvan we hopen er nog diverse jaren te mogen werken.”