LET ’S INTRODUCE erro

Erro-Designs, Erwin Sprooten: “Met circa twee maanden ‘op de teller’ hebben we het idee hier helemaal goed te zitten. Erro-Designs, een bedrijf dat steigerhouten meubels vervaardigt heeft met deze centrale plek, de loods naast het voetbalveldje, een uiterst centrale positie.”

“Sterker nog, nu al hebben we het idee dat er mooie samenwerkingen met andere bedrijven op ©-mill kunnen ontstaan. Perfecte faciliteiten, veel samenwerkingsmogelijkheden, laden, lossen, laat maar gaan! Last but not least maken we ook iets heel anders. Meubels bestaande uit gereviseerde auto-onderdelen, iets dat je in Nederland amper ziet. Wie gehecht is aan zijn oude auto kan in overleg met ons tot een nieuw ontwerp komen. Samen kijken we naar wat te maken en werken we toe naar een bijzonder aandenken. Overigens speelt het motorblok in de totstandkoming van dit speciale meubel een prominente rol. Ons credo: is er geen markt voor? Dan creëer je die toch?”

Erro-Designs: gebouw 19 (centrale opslag).