AND ALSO tekstcara

TEKST©ARAVAN: TIPS VAN DE MAAND

Feest der herkenning, oftewel, alweer een ‘aha-erlebnis’?

Je weet wat je wil zeggen, maar bent geen (brieven)schrijver. Tijdens je zoektocht naar juiste woorden verdwijnt waardevolle tijd – en veel papier – in de prullenbak. Ondertussen dringt wel de tijd.

Wacht de klant op jullie gelikte brief, zonder spel- en stijlfouten of op die ene offerte die voor jullie bedrijf van enorm groot belang is. En ja hoor, de deadline is bijna verstreken en je bent nog maar halverwege. Paniek! En niet in de laatste plaats omdat je maar 1 kans krijgt een goede indruk te maken.

Ander obstakel: Vakanties komen stilaan dichterbij. Werkzaamheden moeten verdeeld worden. Enerzijds wil je je collega’s tijdens je afwezigheid niet met werk overstelpen, anderzijds is je er alles aan gelegen je vlucht naar het andere eind van de wereld, de touringcar naar Spanje of de hogesnelheidstrein naar Berlijn te halen. Desondanks lijkt de stapel op je bureau niet te willen slinken.

TEKST©ARAVAN helpt (incidentele) piekmomenten (al dan niet tijdens vakantieperiodes) op te vangen. Uur of week, met hulp van de ‘vliegende keep’ kun je ook tijdens onderbezetting of afwezigheid van collega ‘X’ de puntjes op de i blijven zetten, kom jij opgeruimd terug en is ook je collega nog aanspreekbaar.

Info? Bel: 06-43712566 of mail: nicolien@switch-communicatie.nl

(www.tekstcaravan.nl / www.switch-communicatie.nl).

Ps: Ook met maximum speed 80 km/uur is TEKST©ARAVAN snel ter plekke.