©-MILL NIEUWSBRIEF, EDITION 005-2013

Ook nog steeds een schorre stem van het meegalmen van het ‘prachtige’ (ahum) Koningslied of het Oudhollandse ‘Oranje Boooooven’? Ook net terug van de stemtherapeut omdat het refrein toch meer weg had van kattengejank en stembanden het nu laten afweten?

Ook nog buikpijn van zelfgebakken Koningskroketten, een afgeknelde hals van de te strak gebreide oranje das of schaamtegevoel omdat met oma’s goedbedoelde roodwitblauw gepunnikte koningssokken wel heel witte benen tevoorschijn werden getoverd? Ach ja, Bea’s afscheid heeft ook ons op ©-mill een traantje doen wegpinken. En dus is het eens te meer tijd om nieuwe plannen te smeden. Wat bijvoorbeeld te denken van een wel heel koninklijke bewoner in onze rubriek: ‘let’s introduce: ‘Met ingang van mei, Willem-Alexander op ©-mill van de partij……’ Maar of dat gaat lukken?

Prins c.q. Koning ‘Pils’ of niet, wij heten jullie lezers in elk geval weer van harte welkom. Hang de vlag nog maar een keer uit en lees mee!