LET’S INTRODUCE 005-2

NABOO B.V:

Directeur Léon Klinkers: “Eigentijds als we zijn, concentreert Naboo zich op de ontwikkeling van innovatieve apps op basis van volledig nieuwe technologieën.”

“Het is lastig om al onze werkzaamheden in enkele regels te vatten, vandaar dat ik me graag richt op een wel heel interessante tak van sport: het in eigen beheer ontwikkelen van speciaal voor Apple’s iPhone/iPad en Mac bestemde Apps die je onder de naam iVigilo (www.ivigilo.com) via de Appstore kunt downloaden.

iVigilo maakt audio/videobewaking van je eigen omgeving mogelijk en biedt de gebruiker de mogelijkheid zijn eigen huis of werkplek op afstand te bewaken en te besturen.

Niet alleen is iVigilo uniek, er zijn in Limburg niet of nauwelijks bedrijven die onder eigen merknaam Apps vervaardigen. Laatst stonden we bijvoorbeeld in Peru en Pakistan op nummer 1 in de Appstore. Daar zijn we trots op. Want zeg nu zelf, een wereldwijd opererend bedrijf waarvan het kloppend hart in Heerlen ligt, is toch iets waar je niet zo maar aan voorbij kunt gaan?

Interessant voor bewoners van ©-mill? Jazeker! Naast de ontwikkeling van de iVigilo apps coördineert Naboo vanuit ©-mill ook de ontwikkeling van apps voor derden. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.”

Naboo BV, gebouw A, unit 30