AND ALSO

Bedrijven op ©-mill doen het goed bij Limburg Onderneemt, de zakelijke bijdrage van Het Limburgs Dagblad en De Limburger. Lees daarom mee in de uitgaven van maart en april. Nieuwsgierig welke van jullie buren de komende nummers hun verhaal vertellen?

Tevens in ‘and also’: Geslaagde bijeenkomst webwinkelondernemerschap!

©-mill en Limburg Onderneemt

We zeiden het al, bedrijven op ©-mill doen het goed in Limburg Onderneemt, de zakelijke bijlage van De Limburger en het Limburgs Dagblad. Zo goed, dat Arc@ting, M’Expo en EDSG (Energy Development & Solutions Group BV – voorheen EDG), in het nieuws komen en wel in de nummers van maart en april (elke laatste dinsdag v.d. maand). In de gaten houden dus, die dagkrant!

Bijeenkomst webwinkelschap geslaagd

Ja hoor, ook deze missie verdient het predicaat ‘geslaagd’. Niet alleen was de opkomst verrassend, naast een ontspannen kennismakingsrondje werd tijd vrijgemaakt voor het bespreken van knelpunten, vraagstukken en wisselden bewoners al snel enthousiast ‘tips and tricks’ uit. Helemaal geweldig, want met zo veel expertise is het leuk om van elkaar te leren. Slagroom op het webwinkeltoetje: Besloten is een Linked-In groep aan te maken waarop leden van de groep hun vragen kunnen plaatsen. Zeg het voort, zeg het voort: ook is het besluit is genomen om enkele keren per jaar een fysieke bijeenkomst te organiseren. Met de ene keer een interessant thema of presentatie (wil je die zelf geven, no problem, graag zelfs!) wordt praten en nadenken over webwinkelondernemerschap nog boeiender!

De eerstvolgende bijeenkomst staat in elk geval gepland voor de maand mei. Datum en info volgen via de eerstvolgende nieuwsbrief.

Lid worden van de Linkedin-groep’ ©-mill Webwinkels’? Ga dan naar LinkedIn en deel ons plezier:

Wil je je ook nog opgeven? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd: k.jasper@cmagne.com