SPREAD THE WORD! : ARC@ING MEETS ©-MILL!

Uitnodiging: Arc@ing meets ©-mill!

3 april a.s., jullie komen toch zeker ook?

Belastingzaken op orde? Verlegen om gedegen prijsvriendelijk advies? Vraag Ar@ing!

Arcus College heeft samen met het Heerlense Accountantskantoor Wolting en Versteegh de besloten vennootschap Arc@ing opgericht. Arc@ing is een laagdrempelig, servicegericht administratiekantoor met winstoogmerk, een echt bedrijf.

Het MKB, kleinere zelfstandigen of verenigingen kunnen bij Arc@ing terecht voor alle facetten van de bedrijfsadministratie om te voldoen aan hun fiscale verplichtingen. Denk daarbij aan het invoeren en verwerken van administratieve gegevens, aangiften omzetbelasting en het voorbereiden van de jaarrekening.

Speciaal voor bewoners van ©-mill heeft Arc@ing een voorlichtingsavond georganiseerd en wel op woensdag 3 april van 17.15 uur – 19.00 uur. (ontvangst vanaf 16.45 uur)

Willen jullie meer weten over onze directe werkwijze, letterlijk korte lijnen (we zijn immers jullie buren) en aantrekkelijke tarieven, dan nodigen we jullie van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen.

Waar? ©-MILL, Jan Camperstraat 5, Gebouw C unit 20 (leerwerkruimte Arc@ing)

Opgeven / aanmelden via deze link

Graag tot ziens, de koffie staat klaar!