LET ’S INTRODUCE : DAEMEN VASTGOED

Daemen Vastgoed, Jack Daemen:

“Met de huisvesting op ©-mill in 2008 ben ik waarschijnlijk één van de oudste (maar niet in leeftijd uiteraard!) bewoners op C-mill in gebouw A”, vertelt ondernemer Jack Daemen van het gelijknamige vastgoedbedrijf dat zich bezighoudt met herstructurering, project ontwikkeling en project management. “Oor hebben voor de vraag van onze opdrachtgevers is waar ik enorm veel waarde aan hecht. Net zoals transparantie en betrokkenheid. Heel bewust heb ik gekozen voor innovatief aanbesteden, in deftiger termen ‘best value procurement’ genoemd, waarbij het vooral gaat om waardeontwikkeling. Kwaliteit wordt zwaarder beoordeeld dan de laagste prijs. Hoe dan ook mag Daemen Vastgoed gezien worden als verbindende schakel tussen bewoners, gemeenten en bedrijfsleven. Wat ©-mill betreft, ook na vijf jaar voelt de plek nog helemaal goed. Ik werk vaak alleen, miste een bepaalde bedrijvigheid en wisselwerking tussen ondernemers om me heen. ©-mill staat gelijk aan aandacht voor elkaar, op een prima locatie met ook voor opdrachtgevers een perfecte uitstraling.”

Daemen Vastgoed, gebouw A unit 34