TO EAT OR NOT TO EAT, THAT’S THE QUESTION 002

Omdat we waarde aan jullie gezondheid hechten leek het ons zaak een nieuwe rubriek in te lassen. En dus praten we jullie vanaf nu elke editie bij over culinaire hoogstandjes op ons bedrijventerrein. Of met andere woorden, laat de lunchtrommel maar thuis, bewaar je appeltje voor later, ons aanbod is er één om je vingers bij af te likken!

‘Januarinieuws uit de kantine’:

Broodjesservice!

Zin in een vers zelfgemaakt broodje met bijvoorbeeld ham, gekookt ei, brie, gezond, een baguette met zalm, kipkerrie of eiersalade? Of liever op de ‘gezonde’ toer? Ook deze variatie maken wij in een handomdraai graag voor jullie klaar. Maar ook een lunch bestaande uit twee belegde broodjes, bekertje melk, een stukje fruit en een chocoladereep in een lunchzak of wanneer jullie liever een broodje met ander beleg hadden behoort tot de mogelijkheden (in dat geval een dag van te voren doorgeven)

Laat de boterham dus thuis en bel snel met onze broodjesservice.

Handig voor ons, handig voor jullie: bestel jullie broodjes het liefst een dag tevoren.

Eventueel bezorgen we jullie broodjes op jullie werkplek (bij bestellingen vanaf drie personen).

Mail naar restaurant@c-mill.com of, net zo makkelijk, bel met: 045-5432825!