SPREAD THE WORD! 002

Hebben jullie nieuws omtrent je eigen business? Een award, een plan, een deal, een krantenartikel, workshop, lezing …. noem het maar op en wij hechten er zeker waarde aan.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, meld je vooral en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the Word:

Windmolen:

Voor het geval het jullie nog niet zou zijn opgevallen, in december jl. is er een verticale windmolen op het dak van gebouw C geplaatst. Maar hoe zit het eigenlijk met dit ‘kunstige ding’?

Charles Hagens van de Energy Development Group, plaatsers van dit bijzondere prototype: “Waarom in hemelsnaam zo’n ding op één van de daken van ©-mill vragen jullie je misschien af? Met dit volstrekt nieuwe ontwerp, een innovatie dus, worden gedurende drie maanden alle onderdelen getest. ©-mill is de perfecte plek om deze windmolen (die, doordat hij overdwars dus andersom draait en die daarmee wezenlijk verschilt van de horizontale windmolens die je langs de snelweg ziet) vanaf december jl. te testen. Ons doel is de verticale windmolen straks op grotere schaal in Europa te vermarkten. Er is al een contract met een partij om ze in de Benelux in te zetten.

Dit is één van de eerste dingen die we als EDG op ©-mill gaan testen, en er komen er zeker nog meer! Wat ons betreft werken we daarbij zeker ook samen met Incubator E die op 12 december op ©-mill is gestart.”