Happy New Office & Year – Oliebollentreffen MANA:

Nieuwe buren!

MANA, bureau voor marketingcommunicatie. Acht vrouwen, een hoop energie en goede ideeën. We hebben onze nieuwe stek op ©-mill ingericht en zijn meteen driftig aan de slag gegaan. Waar we nog niet aan toe waren gekomen, is een voorstelrondje. We vinden het superleuk om iedereen te leren kennen en om te weten wat jullie allemaal doen. Maar om nu met z’n 8-en langs alle deuren te gaan… Niet de beste optie. Geluidsoverlast gegarandeerd 😉 Nu hebben we een idee. Op vrijdag 11 januari tussen 15.00 en 18.00 uur houden we een oliebollentreffen voor onze relaties en vrienden. Hoe leuk is het als jullie dan ook bij ons langskomen? Wij zorgen voor een leuk muziekje, heerlijke bubbels en veeeel oliebollen.

Zien we je dan? Supergezellig, hier meld je je aan.

Groeten!

De MANA’s, gebouw 5, ondernemershuis A, unit 6.

Maud, Martijn, Monique, Jennie, Judith, Celine, Cheriette en Daniëlle.