LET ‘S INTRODUCE…… 012

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier.

©-mill verwelkomt:

Gonny Schoenmakers, Gordijnen in Stijl:

“Als één van de eerste bewoners op ©-mill heb ik de stilte van de storm nog meegemaakt”, lacht Gonny Schoenmaekers van Gordijnen in Stijl. “Na zeven jaar werkzaam geweest te zijn in een pand aan de Akerstraat te Heerlen moest ik aanvankelijk wel even wennen maar dat ik mijn draai zou vinden, daarvan ben ik meteen overtuigd geweest. Inmiddels loopt het storm hier en weten zelfs klanten uit de rest van Nederland me te vinden. Een teken aan de wand dat je goed werk levert. Wat ©-mill betreft, niet alleen het niveau is hoog, het is expansief gegroeid. Dat merken ook bedrijven van buitenaf. Vaak geef ik klanten een kleine rondleiding hetgeen wordt gewaardeerd. Wat ik ook als een uitkomst ervaar is dat ©-mill ondernemers de mogelijkheid biedt 24/7 te werken. Gordijnen in Stijl heeft niet alleen een eigen collectie stoffen in huis, maar levert tevens exclusiviteit zonder daarbij snobistisch te willen zijn. In geval van grote projecten huur ik collega’s in. En ook dat is een uitdaging, wanneer meerdere mensen met hun eigen atelier samen goed door 1 deur kunnen.”

Gordijnen in Stijl, ondernemersgebouw B, unit 7.C

Icredible Web & Design Studio:

“Waar de naam Icredible vandaan komt? Geloofwaardig Internet natuurlijk. Maar ook uitgekiende concepten, maatwerk, op een no-nonsense manier de vertaalslag durven maken van wat de klant in gedachten heeft, dat is onze bezieling”, vertellen Bjorn Gulikers en Peter van Neer van Icredible Web & Design Studio. “Hoe mooi en idyllisch gelegen onze voormalige werkplek in Vijlen ook was – met in onze achtertuin de bossen, hier en daar een (hijgend) hert, schitterende voorjaarskleuren en prachtige herfsttinten, na 5 jaar waren we toe aan iets anders. Bedrijventerrein ©-mill bleek niet alleen de perfecte match en hip, sociable als we zijn vinden we het er absoluut prettig werken. Vergelijk het met een ‘klein netwerk’, waarin soms ruimte is voor samenwerking met andere huurders. Dat moet je op andere plekken nog maar zien te vinden.”

Icredible: Ondernemershuis A, unit 0.35

Fysio Factory:

“We zagen ondernemen op ©-mill als een uitdaging”, vertellen Diana Schat en Bart Wolfs van Fysio Factory. “Het hele terrein, de ruimtes, het fabrieksachtige, het totaalplaatje sprak ons aan. Na de nodige jaren samen voor dezelfde werkgever aan de slag te zijn geweest was de tijd rijp iets voor onszelf te gaan doen. Of beter gezegd, sámen iets voor onszelf. Met Fysio Factory – waaronder onze specialisaties orthopedische manuele therapie, sportfysiotherapie, COPD en vaatlijden – kunnen we onze eigen ideeën voor de volle 100% vorm geven. Niet alleen kunnen we tevreden terugkijken op een dikke 8 maanden zelfstandig ondernemerschap, nu al zouden we nooit meer anders willen!”

Fysio Factory: Ondernemershuis B, unit 0.6