TO EAT OR NOT TO EAT, THAT’S THE QUESTION 011

Omdat we ook waarde aan jullie gezondheid hechten leek het ons zaak een nieuwe rubriek in te lassen. En dus praten we jullie vanaf nu elke editie bij over culinaire hoogstandjes op ons bedrijventerrein. Of met andere woorden, laat de lunchtrommel maar thuis, bewaar je appeltje voor later, ons aanbod is er één om je vingers bij af te likken!

Deze week in ‘nieuws uit de kantine’

Hoewel Sint officieel nog voet op Limburgse bodem moet zetten, kunnen we ons voorstellen dat pepernoten, marsepein en ander strooigoed nu al ietwat zwaar op de maag liggen (en dus voor ongewenste gewichtstoename zorgen).

Om ervoor te zorgen dat jullie zowel geestelijk als lichamelijk in balans blijven heeft de Goedheiligman ingezien dat het ©-mill niet aan gezonde snacks en maaltijden mag ontbreken (godzijdank!) en heeft hij ons bedrijventerrein vanuit Spanje van een uitgebalanceerde bevoorrading voorzien.

As usual zorgen de enthousiaste medewerkers van ons bedrijfsrestaurant ook de komende weken voor een gezonde voedingsbodem. Hebben jullie honger en zien jullie in dat lekkere trek door middel van ‘good food’ absoluut noodzakelijk is? Trek dan een sprintje* naar unit B en schuif aan om salades, soepen, broodjes en winterse stamppotten of andere smaakmakers te genieten.

Bestellen? Bel 045- 5432825 of mail naar restaurant@c-mill.com

Cheers!