SPREAD THE WORD! 011

Input stellen we bijzonder op prijs. Niet alleen omdat we dat gewoon graag willen horen, maar ook om er in onze nieuwsbrief melding van te kunnen maken. Dat is leuk voor alle bewoners en het stelt jullie in de gelegenheid elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, meld je vooral en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the Word:

©-MILL IN WEEKENDGEZET

Beste ondernemer van ©-mill,

Onderstaand bericht ontvingen we van WeekendGezet:

Wegens eerder succes zal WeekendGezet in samenwerking met ©-mill en jullie als ondernemers, het concept ‘onder de aandacht’ ©-mill voor de 2e keer publiceren.

Bovengenoemd concept omvat minimaal 2 pagina’s welke geheel gewijd is bedrijven die enkel en alleen op deze unieke vestigingslocatie gevestigd zijn.

De editie van WeekendGezet d.d. donderdag 13 december staat geheel in het teken van de feestdagen. Met dit concept kunnen jullie je kerst-of nieuwjaarswensen op een creatieve manier inzetten. Daarnaast kunnen jullie bedrijven gezamenlijk op de kaart worden gezet.

Publicatie per ondernemer

Elke ondernemer krijgt een kwart pagina, full colour. Deze bestaat uit een stuk redactionele tekst van maximaal 100 woorden en een foto van jullie bedrijf. De exacte afmeting van de kwart pagina is 131 mm breed x 191 mm hoog.

Investering

Om jullie als ondernemers in de opstartfase tegemoet te komen, zal ©-mill een gedeelte van de kosten voor haar rekening nemen. De normale investering bedraagt € 375,- per ondernemer. Het formaat heeft echter een attentiewaarde van € 640,-

©-mill komt elke deelnemer voor een bedrag van€ 125,- tegemoet. De investering voor ondernemers gevestigd binnen ©-mill bedraagt € 250,- per ondernemer.

Foto’s en tekst

Onze fotograaf zal in de week vooraf de publicatie een foto komen van jullie bedrijf komen nemen (exacte datum wordt nog gecommuniceerd). Gelieve zelf een tekst aan te leveren (max. 100 woorden) inclusief een slogan die we onder de naam van jullie bedrijf vermelden. Bijvoorbeeld: ‘WeekendGezet, Je kijkt je ogen uit’.

Graag vernemen wij vóór vrijdag 16 november 2012 of jullie aan dit concept willen deelnemen.

Aanmelden kan via: p.ploemen@weekendgezet.nl of g.simonis@cmagne.com

Aansluitend zullen wij jullie laten weten of er voldoende interesse bestaat en zullen jullie nadere informatie ontvangen over het aanleveren van de tekst en het maken van de foto’s.

Meer info? Neem contact op met:

Pascalle Ploemen, Accountmanager WeekendGezet – Media Groep Limburg

T: 046 411 7251 / 06 53 64 4197

OKE4U ©-MILL GAAT SAMENWERKEN MET NOVI HOGESCHOOL

De inkt van nieuwsbrief edition 010 was amper opgedroogd of we lazen een mooi bericht in de dagbladen. ‘Oke4U gaat samenwerken met Hogeschool Novi’ kopten de kranten. Novi heeft een accreditatie van het ministerie OCW voor de opleidingen ICT en Bestuurskunde. De samenwerking met Oke4U, welke is beklonken op 1 november jl. zorgt voor een nieuwe impuls op studiegebied in het Limburgse. Uiteraard zijn wij van ©-mill hiermee bijzonder in onze nopjes. Wat het praktische deel aangaat, Oke4U regelt de lessen en neemt ook het nakijkwerk voor haar rekening, hebben we ons laten vertellen. Onze conclusie: dat moet wel snor zitten!

OKE4U: Gebouw 5, Ondernemershuis A, unit 22

STICHTING JOBSTAP 3 LABELS!

Dan werd ons nog dit noemenswaardige nieuwtje ingefluisterd. Collegabewoner Stichting Jobstap heeft sinds kort de beschikking over 3 labels. Partyciperen, effectief re-integreren en energyk vitaliseren (ja, met y-grek), is waar we kort melding van willen maken. Jobstap, proficiat hiermee! Willen jullie meer weten over de nieuwe uitstraling van Jobstap? Kijk dan op www.jobstap.nl

Jobstap: Gebouw 9, Ondernemershuis C, unit 1, 18 & 19