LET US INTRODUCE…… 010

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier.

©-MILL verwelkomt:

OKE4U, Jos Gielkens en Henk Douven

"OKE4U is een jong bedrijf. Na de nodige jaren in loondienst waren we toe aan een uitdaging in de vorm van zelfstandig ondernemerschap. En dus hebben we samen een nieuwe stap gezet in de vorm van OKE4U (O= organisatie, K= kennis, E= Emplooi). De dubbele ‘fit’ zit ‘m niet alleen in onze persoonlijke match maar bovenal in onze bedrijfsformule. ‘Combineer emplooi met opleidingen en je komt tot een OKE4U resultaat’, zo luidt onze formule. Dat geldt voor zowel onze studenten, het bedrijfsleven als onszelf. Cursisten zeggen wel eens: ‘opleidingen zijn soms zo saai maar jullie voegen er van tijd tot tijd humor aan toe’. En juist dat vinden we belangrijk, het levendig houden van het traject. Hoe we ondernemen op ©-mill ervaren? De formule spreekt ons aan, de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wat wil je dan nog meer, als relatief jonge bewoner?"

OKE4U, gebouw 5/ Ondernemershuis A, unit 22

ARC@ING, Paul Kleintjens en Roy Ceulen

“Arc@ing is een leerwerkbedrijf. We verzorgen de boekhouding voor allerlei bedrijven. Het bijzondere aan ons bedrijf is wel de samenwerking tussen het Arcus College enerzijds en Wolting en Versteegh Accountants en Belastingadviseurs anderzijds. Vierdejaars leerlingen (opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4) leren in de praktijk. Niet alleen is bijzonder interessant een leertraject in een zakelijke omgeving te mogen aangaan (uiteraard door ons deskundigen gecontroleerd), wat er is nu leuker dan leren werken bij de bron? Maar ook, waar gewerkt wordt, moet gepauzeerd worden. Even ontspannen aan biljarttafel in het restaurant of buiten een balletje trappen maakt leren bij Arc@ing helemaal oké.”

Arc@ing, gebouw 9/ Ondernemershuis C, unit 20

Sascha Teschner: think, design, built, love

“Anderhalf jaar lang was het zolderkantoor het epicentrum van de creatie van heel veel moois. Maar het is tijd om verder te gaan. Het zolderkantoor past niet meer bij de ambitie die ik koesterde. Vanaf 1 november 2012 verplaatst mijn kantoor zich richting Molenberg, ©-mill wel te verstaan. Als je het mij vraagt is ©-mill betrouwbaar en speels. Los van het feit dat ik hier als persoon uitstekend in pas, is het ook voor mijn bedrijf goed me aan een gevestigde naam te verbinden.”

Sascha Teschner, gebouw 7/ Ondernemershuis B unit 1.4