WHAT’S UP? 009

In deze rubriek brengen wij allerlei activiteiten onder de aandacht inclusief ruimte voor activiteiten van onze andere buren, namelijk die van buiten de poorten.

What’s up this week?

©-mill bestaat 5 jaar!

Over ‘what’s in a date’ gesproken. Zitten we deze week aan de koffie, komt ons ineens ter ore dat ©-mill 5 jaar bestaat. Niet dat het zo’n ramp is dat we dit tijdens het ‘kaakje eten’ ontdekten, want wie heeft er nu tijd om in het kadaster te duiken om data te checken? Maar een nieuwsflits als deze nodigt natuurlijk wel uit om tenminste 1 prangende vraag te stellen. ‘Tijd voor een feestje?’, vroegen we ‘opperhoofd’ Geerd Simonis. “Natuurlijk willen we deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan”, luidde zijn welgemeende reactie. “We zijn druk aan het brainstormen over hoe één en ander vorm te geven. Want als we iets doen, dan wel goed. Dus medebewoners, jullie horen van ons!”

Schoolbordvolvo op ©-mill: adverteren voor 1 cent per vierkante centimeter

Op vrijdag 5 oktober maakt Schoolbordvolvo zijn opwachting op ©-mill. Vanaf 11 uur zijn Bram Schins en Ben Schattenberg met hun bijzondere schoolbordvolvo’s aanwezig. Bewoners van ©-mill wordt de gelegenheid geboden (tegen een wel zeer schappelijk prijsje) een persoonlijke reclameboodschap op de Volvo te krijten waarna Bram en Ben jullie bedrijf buiten de poorten in de picture zullen zetten. (tip: neem je camera mee!)

Aanvullende informatie ‘Verkiezing leukste kantoor’!

In nieuwsbrief 008 riepen we jullie op vooral mee te doen aan de verkiezing van het leukste kantoor van Nederland. Inmiddels heeft de organisatie ons vanwege het enorm grote succes aangeschreven en willen wij de info die ons per mail bereikte graag met jullie delen. Take a break en lees mee, is onze suggestie:

“Vol trots presenteren wij onze nieuwe founding partner BusinessXFactor.nl (BXF). Met het aan boord stappen van het #BXF-team van o.m. Henkjan Smits wordt Het Leukste Kantoor van Nederland nu nóg veel groter. Daarom hebben wij besloten om meer kandidaten in Nederland de tijd te geven zich aan te melden!

Jij kunt vanaf vandaag al groots campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen voor jouw kantoor te winnen. Want dat is je eerste opdracht! Op je profielpagina vind je nu een toolkit met waardevolle tips voor het campagne voeren als download. Later deze week kun je aanvullend promotiemateriaal van ons verwachten. Houd je profielpagina dus goed in de gaten.

By the way: Ken jij collega’s en/of ondernemers die mee willen doen? Stuur ze dan alsjeblieft deze link http://www.hetleukstekantoor.nl en dit filmpje zodat ze zich ook kunnen inschrijven en kans maken op die felbegeerde titel en één van de mooie prijzen. Vrolijke verkiezingsgroet van het Het Leukste Kantoor van Nederland (telefoon: 043-750 45 00) email: info@hetleukstekantoor.nl, Internet: 
 www.hetleukstekantoor.nl

PS.: Volg ons ook op Facebook en Twitter (#leukstekantoor) en deel je ervaringen met ons en de rest van de community!”

Even terug naar ons. Komen jullie in aanmerking voor een prijs? Dan is er op ©-mill reden voor een feestje! Zoals gezegd, wij zorgen voor tromgeroffel en verspreiding van het nieuws.

Stemmen kan vanaf 24 september dus grijp je kans!