LET US INTRODUCE…… 009

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier.

©-MILL verwelkomt:

Salon Bonbon, Leonne van Dongen:

"Met een studie aan de Mode-Academie te Rotterdam en industriële vormgeving heb ik natuurlijk een mooie basis om mijn eigen bedrijf Salon Bonbon vorm te geven. En ik moet zeggen, ik was er aan toe, starten als zelfstandig ondernemer. Salon Bonbon ontwerpt een eigen kledinglijn met bijpassende accessoires die gebaseerd zijn op de jaren vijftig. Diezelfde knipoog komt overigens ook in mijn grafisch werk terug. Hoewel ik me nog in de voorbereidende fase bevind (maar jullie zeker nog van me zullen horen) is het de bedoeling dat de kledinglijn in een later stadium via mijn internetsite te koop is. Wat ondernemen op ©-MILL betreft, met zo veel creatieve geesten onder 1 dak zie ik ondernemen als een uitdaging op alle fronten.”