WHAT’S UP? 008

In deze rubriek brengen wij allerlei activiteiten onder de aandacht inclusief ruimte voor activiteiten van onze andere buren, namelijk die van buiten de poorten.

What’s up this week?

Open huis EDM

In week 35, 36 en 37 (ben je nog niet geweest, dan heb je deze week nog alle kans!) worden er door Energy Development Group private open dagen georganiseerd waarbij duurzame energie producten worden getoond.

EDM BV, een initiatief van Wim Brandts, Sandor Kovacs, Jan Dovermann en MC-Advisory™, ondersteunt vindingen op het vlak van duurzaam energieverbruik met business development, subsidies, capital search, prototype ontwikkeling, verkoop en marketing. Interesse? Het kan nog, deze week! (gebouw 7 ruimte 0.8.)

Tekst website C’magne ververst!

Onze gekuiste versie website C’magne is in de lucht. Wil je weten hoe de zomerschoonmaak heeft uitgepakt? Kijk dan op www.cmagne.com

Verkiezing leukste kantoor!

Dat C-mill het mooiste bedrijventerrein van Nederland is, weten we allemaal. En dat zich op C-mill bijzondere kantoren bevinden, is ons ook allemaal bekend. Wat is er nu leuker dan mee te doen aan de verkiezing ‘het leukste kantoor van Nederland 2012?’ Aangezien we altijd voor ludieke ideeën te porren zijn roepen we jullie massaal op vooral mee te doen en in te schrijven! Wie weet komen jullie in aanmerking voor een leuke prijs en is er op C-mill reden voor een feestje! Val je in de prijzen? Wij zorgen voor tromgeroffel en verspreiding van het nieuws.

Meer info? Kijk dan snel op www.hetleukstekantoor.nl. Stemmen kan vanaf 24 september dus wacht niet te lang!

REMINDER UITNODIGING BECO INZAKE HTLM OP 20 SEPTEMBER A.S.

De officiële uitnodiging ligt al in jullie postvak, hebben we begrepen. Toch willen wij jullie nog een keer herinneren aan 20 september, de dag waarop BECO de tweede bijeenkomst voor een mobiliteitsadvies op maat zal geven. Ben je geïnteresseerd of blij dat wij je nog even helpen reminden, noteer deze datum dan nu in je agenda.