SPREAD THE WORD! 008

We hadden het er al over: Eén van de eerste dingen die wij ons bedacht hebben was dat we het leuk vinden input van jullie te krijgen. Niet alleen omdat we dat gewoon graag willen horen, maar ook om er in onze tweewekelijkse nieuwsbrief melding van te kunnen maken. Dat is leuk voor alle bewoners en het stelt jullie in de gelegenheid elkaar op een andere manier beter te leren kennen.

Dus…. is er nieuws dat je om wat voor reden met ons en de overige bewoners zouden willen delen, hebben jullie een prachtige opdracht binnengehaald, heeft zich iets voorgedaan om trots op te zijn, iets dat je wil vertellen of uitschreeuwen, komen jullie in de krant, maar ook wanneer er minder leuk of ernstig nieuws is, meld jullie bewegingen en we nemen het mee!

Schrijf dit adres dus even op of noteer in je smartphone:

Input aanleveren? Mail naar: info@cmill.com

Deze week in Spread the word:

CEDEO-keurmerk voor Locus Training, Coaching en Advies

Locus training, coaching en advies, één van de bewoners van ondernemershuis A attendeerde ons op een mooi nieuwtje: Locus heeft onlangs voor de tweede keer in haar bestaan het CEDEO-keurmerk (keurmerk klanttevredenheid) voor maatwerk bedrijfsopleidingen verworven (score van 94% tevreden tot zeer tevreden) en is daar maar wat trots op. Locus, opgericht in 2009, houdt zich bezig met trainingen en andere leertrajecten op het gebied van ‘begeleiden van complex gedrag’ en vindt haar oorsprong in activiteiten die Mondriaan GGZ de afgelopen jaren in Zuid-Limburg heeft ondernomen – om haar expertise voor zowel cliënten als hun begeleiders breed open te stellen voor bedrijven en organisaties – waaronder onderwijsinstellingen, zorg en welzijn, sociale werkvoorzieningen, woningcorporaties en re-integratiebedrijven. (www.locustraining.org)