ONS SLUITSTUK: PICCOLO’S 008

Omdat we natuurlijk een band hebben met mooie oude dingen en gebouwen en het woord nostalgie ook aan niet onze vocabulaire ontbreekt hebben we ervoor gekozen ook leuke kleinigheden onder jullie aandacht te brengen. Niet belerend, want daar houden we niet van, maar met ‘heel even’ de opgestoken vinger in de lucht, zo van ‘we hebben nog een aardigheidje in 10 woorden of 42 letters. En dus hebben we de ouderwetse krantenpiccolo weer nieuw leven ingeblazen, zij het met iets meer creativiteit. T.k.a, t.e.a.b., i.z.g.st., n.o.t.k., dient het ‘aha Erlebnis’ zich ook al bij jullie aan?

Vandaag in onze rubriek t.o.g. (te organiseren gevraagd) :

Omdat vele handen licht werk maken zijn we naarstig op zoek naar suggesties en spierballen. Niet dat we gaan verhuizen maar omdat we, nu het weer nog mooi is (en anders snel een partijtje zon bestellen) graag een BBQ zouden willen organiseren. Al dan niet gecombineerd met een partijtje voetbal moet het een geslaagde vrijdagmiddag worden. By the way, C’magne sponsort de drank. (jullie zorgen zelf voor de Bob?)