LET US INTRODUCE…… 008

In deze nieuwe rubriek stellen we periodiek één of meerdere van jullie collega-ondernemers voor. De ene keer is het misschien je buurman, de andere keer een nieuwe bewoner, in sommige gevallen een scheidend gast. Natuurlijk hebben we ook jou in het vizier. De kans is dus groot dat jullie op enig moment oog in oog komen te staan met Nicolien Bout van Switch Communicatie Landgraaf, tekstschrijfster van deze nieuwsbrief. Maar ook met een belletje vooraf met de vraag of binnenwaaien voor een kort interviewtje met schrijfblok en vulpen schikt, behoort tot de mogelijkheden.

©-mill verwelkomt:

Ger Leenen Financiële Diensten BV:

“Een betere timing – ik werd 50 op 3 september – voor de verhuizing hadden we ons niet kunnen bedenken. Amper de sleutel in het slot gedraaid kom ik tot de ontdekking dat Stephanie Senden en Mitch Habets, de ondersteunende krachten op kantoor, een mooie Abraham op mijn bureau hadden geparkeerd. Zo’n verrassing zegt natuurlijk al iets over ons teamgevoel. Wat ons vak betreft (hypotheken, bedrijfsfinancieringen en verzekeringen) – ook na meer dan 25 jaar blijft dit een boeiende markt. Zeker nu we dit vanuit ©-mill kunnen gaan uitoefenen. Niet alleen is het heel apart je bedrijf in een oude fabriek te mogen huisvesten, het is de mengelmoes van ondernemers die ©-mill zo aantrekkelijk maakt.”

Charles Hagens, MC-Advisory:

“MC Advisory™ is een kleine organisatie. We zijn gespecialiseerd in producten en diensten die voortkomen uit onze drive voor vernieuwing, verandering en verbetering. Wij zijn meedenkers vanaf het eerste idee tot het moment van invoering. Wij richten ons nu vooral op innovatieve energie en gebiedsontwikkeling. Sinds medio mei mogen we ons tot medebewoner van ©-mill rekenen en het voelt goed, werken in deze zinderende hoek van Heerlen. En als je me nu vraagt waarom? ©-mill, daar gebeurt echt wat. Van alles door elkaar, dat doet iets positiefs met je als ondernemer.”