AND ALSO….. 008

In onze rubriek ‘and also’ maken we melding van zaken die het nieuws haalden, of die ons zo aan het hart gaan dat we er niet zomaar overheen willen stappen.

Deze week praten we jullie bij graag over Businessplan ©-MILL en ITC-Groep/Herman Miller Dealer.

Businessplan ©-MILL

Eind 2010 werd C-mill door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M) uitgeroepen tot landelijk pilot project op het thema ‘verzakelijken’. In samenwerking met de Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad, het LHB (Limburgse Herstructureringsmaatschappij Bedrijventerrein) en natuurlijk het Ministerie van I&M is invulling gegeven aan de opgave hiervan welke heeft geleid tot de publicatie van een handboek. Omdat we jullie, bewoners en gasten van C-mill graag laten meegenieten van alle hoogtepunten op ons bedrijventerrein hebben we besloten jullie allen een fysiek exemplaar te doen toekomen. Wie weet doen we dit wel persoonlijk, in de vorm van de benenwagen maar ook afgeven per fietskoerier (lange gangen genoeg op C-mill) zou een optie kunnen zijn. En dan zijn we ook nog gezond bezig ook.

Ander leuk nieuwtje dat we jullie zeker niet willen onthouden is wel dat ons handboek binnenkort via de App-Store van Apple verkrijgbaar is. Zoek op C-mill en je vindt de Ipad App waarin ons hele handboek is opgenomen. Veel plezier!

Bericht ITC Groep/Herman Miller

Bewoners op C-mill worden wel omschreven als talentvolle mensen, die elkaars toegevoegde waarde zoeken, die geïnteresseerd zijn in technologie, creativiteit, innovatie en die grensoverschrijdend willen leren, denken en werken. Dat vond ook de ITC-Groep, Herman Miller dealer, gespecialiseerd in kantoorartikelen, -kantoormachines en –meubelen en de partner die C-mill zo smaakvol inrichtte dat je bijna niet meer naar huis wilt.

Bijzonder is ook wel de moeite die de ITC Groep nam een interview te doen met Geerd Simonis en dat in hun eigen nieuwsbrief d.d. 3 september jl. werd gepubliceerd. Wil je het teruglezen? Kijk dan op

http://www.hmergonomics.nl/news/5973/c-mill-ingericht-door-itc-groep