WHAT’S UP? 007

In deze rubriek brengen wij allerlei activiteiten onder de aandacht waarbij ook ruimte wordt ingelast voor activiteiten van onze andere buren, namelijk die van buiten de poorten.

25 T/M 28 AUGUSTUS CULTURA NOVA OP ©-MILL

Het Zuidelijk Toneel – Peer Gynt: onder regie van Mattijs Rümke.

Rümke maakt samen met zijn gezelschap van Peer Gynt een tijdloze theatertrip over het principe ‘jezelf zijn’. Tijdstip: 20.30 uur, tickets € 15,00. Lokatie gebouw V, kijk voor meer info op www.cultura-nova.nl

ZONDAG 26 AUGUSTUS 17E STRAATMARKT VOSKUILENWEG (Molenberg, Heerlen)

Van 10 – 17 uur zijn jullie van harte welkom (gratis toegang) op deze straatmarkt waar ca 150 kramen met gebruikte goederen vertegenwoordigd zijn. Er is muziek, een gezellig terras, stadsreus Lucius is aanwezig, een kunstmarkt, oude legervoertuigen en nog veel meer. Mocht je nog willen inschrijven, dat kan. Reserveren/info via straatmarkt.voskuilenweg.heerlen@hotmail.com.

19 OKTOBER ROEFELDAG

Al diverse jaren organiseert Scouting Bekkerveld aan de Benzenraderweg de zogenaamde Roefeldag. Roefelen is vlaams voor snuffelen. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar krijgen op Roefeldag de kans om de grote mensenwereld te verkennen. Zelf blinde vinken maken bij de slager, een speurtocht door een winkel of zitten op de zetel van de burgemeester. Spannender kan het dus niet. Omdat ©-mill dit soort initiatieven van harte toejuicht willen we jullie bewoners vragen om vooral mee te doen. Voelen jullie ervoor je deuren die dag open te stellen meld je dan rechtreeks aan bij Jean Weijers, telefoon 06-12098566 of kijk op www.roefeldag.com.